Merellä kalastelemassa

Käyttäjän MTL kuva
378
Arvostelu: 
2.666665

eiku paistamaan =)
28.
8.
2011
Kalastetut kalat: 
Ahven
Hauki
Kalastusmuodot: 
Heittokalastus
Pilkkiminen
Vetouistelu
Kalastajat: 
MTL Tsaari
Sää: 
aurinkoinen aamu päivällä sateista ja tuulta
Merkintä: 

Tuomas oli lähtenyt kalastelemaan jo päivää aikaisemmin mutta itse saavuin lauantaina siinä iltaa vietettiin mökissä todella upea saari ja saunottiin siinä herätys kellot pistettiin 6.30 soimaan.

aamulla lähdimme kalastamaan laiturilta heitin muutamat heitot ja ahven heti ensimmäisellä heitolla Super Tursas lipalla ja hauke siitä tuli myös siitä lähdimme sitten sähkömoottorilla ajelemaan ahven paikoille siellä heittelimme jonkun aikaa ahvenia ja haukia  tuli mukavasti tuomas nappasi kyytiin myös 590g ahvenen komea oli siinä kiertelimme paikkoja.

Haukea tullut ihan kiusaksi asti kun yrittää ahventa kalastaa sitten vaihdoin pieneen lusikkaan no kyllähän ne hauet siihenkin otti mutta nyt ei niin useasti itsekkin otin ihan suoraan pannulle menevän 310g ahvenen ja muitakin 200g affenia tuli kyytiin..

sitten tulimme ihan uuteen paikkaan missä tuomaskaan ollut käynnyt ennen siellä pikku haukia tuli ja sitten pam 3,5kg hauki napsahti tuomakselle vastaan sen pisti todella lujasti ja kyllähän se sieltä hetken väsyttelyn jälkeen tuli hauki haaviin. affeniakin muutamat tuli taas napattua

sitten ilma hiukan säikäytti meidät kun oli myrskyä luvattu lähdimme kohti mökkiä ja pääsimme melkeen kuivina takasin hiukan alkoi satamaan ja tuulemaan sähkö moottori jaksoi mennä loistavasti aika kovassakin aallokossa.

rantaan päästyä paistoimme ahvenet ja savustimme hauen.

Kommentit

Käyttäjän Tsaari kuva
jäätäviä kuvia musta :D


Käyttäjän MTL kuva
MTL
valitsin kaikki parhaat ;)Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /home/int42873/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20