Pikainen pisto mökittömälle metsäjärvelle

486
Arvostelu: 
0

Ahven
11.
8.
2013
Kalastetut kalat: 
Ahven
Hauki
Kalastusmuodot: 
Heittokalastus
Vetouistelu
Sää: 
Aurinkoa ja sade kuuroja
Merkintä: 

Kotiuduttu järveltä, alkoi tulemaan pimeys. Pikkasen meni myöhään järvelle lähtö, mutta kiva syöntipiikki osui kumminkin auringonlaskuun. Olin metsäjärvellä jossa ei ole mökin mökkiä rannoilla, rauhassa sai kalastella tai ainakin lähes, sillä kurjet pitivät mekkalaa rannoilla ja kuikkaperhe kuikutti melkoisesti, mutta mukava ilta kuitenkin oli kalastella, katsella auringonlaskua ja tuplasateenkaarikin loisti upeasti pienen sadekuuron jälkeen metsän yllä. 

Kalakin tuntui käyvän hanakasti kiinni pikkupompuloihin, sillä joka väri Usamin Purin-vaapusta kelpasi niin hauelle kuin ahvenellekkin. Veneessä kävi näyttäytymässä 6 haukea ja 5 ahventa, kaikki pääsivät kasvamaan kokoa järveen. Suurin hauki oli n. 1.5kg ja suurin ahven 200 gramman luokkaa. 

 

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /home/int42873/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20