Graavaaminen

 
Kalan graavaaminen, valmistusaika 12-24 tuntia.
Ruokatyyppi: 
Kalan käsittely

Raaka-aineet:

  • 1 kg nahallista filettä, josta on nypitty ruodot pinseteillä pois
  • 2 rkl merisuolaa
  • 2-3 tl sokeria
  • 1 tl mustapippuria
  • tuppo hienonnettua tilliä

Valmistusohje:

  1. Ota iso pala foliota ja laita  fileet sen päälle lihapuoli ylöspäin.
  2. Rouhi suola ja pippuri kalan pinnalle. Lisää sokeri. Painele mausteet kunnolla kiinni lihaan. Lisää tilli.
  3. Jos sinulla on kaksi filettä, käännä niiden lihat päällekkäin. Näin kala maustuu paremmin.
  4. Kääri folio tiukasti kalan ympärille ja pistä jääkaappiin 12 tunniksi.



Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /home/int42873/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0