Lohimedaljongit

 
Lohimedaljonkien valmistus. Valmistusaika n. 15 minuuttia.
Kalalaji: 
Lohikalat
Ruokatyyppi: 
Pääruoka

Valmistusohje:

  1. Leikkaa lohi n. 6 cm leveiksi paloiksi.
  2. Viillä palan keskeltä nahkaan asti syvä viilto, käännä medaljongiksi.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Paista kypsäksi, n. 5 min per puoli, kunnes lohi on kauniin ruskistunut.
  5. Purista päälle makusi mukaan sitruunaa.

Sopii niin muusin ja riisin kuin pastan tai polentan kaveriksi.




Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /home/int42873/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0