Sitruunamarinoitua kuhaa

 
Sitruunassa marinoitua kuhaa. Valmistusaika noin 6 tuntia. 2-5 hengen alkupala.
Kalalaji: 
Ahvenkalat
Ruokatyyppi: 
Alkuruoka

 

Raaka-aineet:

  • n.500 g fileroitua kuhaa
  • 2 sitruunaa
  • 2 tl raastettua sitruunankuorta
  • 2 rkl öljyä
  • 2 vartta kesäsipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 tomaattia
  • nippu ruohosipulia
  • sormisuolaa
  • mustapippuria

 

Valmistusohje:

  1. Leikkaa kalafilee pieniksi paloiksi. Purista sitruunoista mehu ja raasta noin 2 teelusikallista kuorta. Sekoita mehu ja kuoriraaste kalapalojen joukkoon.
  2. Anna maustua jääkaapissa noin 6 tuntia. Sekoittele välillä.
  3. Hienonna kesäsipuli ja valkosipuli. Kalttaa tomaatit ja leikkaa malto kuutioiksi. Hienonna ruohosipuli.
  4. Sekoita kaikki ainekset kalan joukkoon. Lisää suolaa ja pippuria ja anna maustua vielä muutama tunti.
  5. Tarjoile kylmänä alkupalana.

 

Ohje käy kaikkiin kaloihin




Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /home/int42873/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0