Kerroskalaa uunissa
Helppo uuniruoka erivärisistä kaloista. Valmistusaika noin tunti.
Kalalaji:
Ahvenkalat
Lohikalat
Ruokatyyppi:
Pääruoka
Neljän hengen annokseen tarvitset
Noin kilo erivärisiä kalafileitä, esim lohta ja haukea
100-150 g Koskenlaskija sulatejuustoa
Suolaa
Pippuria
Ruohosipulia
Tilliä
1. Aseta voideltuun uunivuokaan kerros suolalla ja pippurilla maustettuja haukifileitä
2. Laita fileiden päälle siivutettu sulatejuusto ja tilli sekä ruohosipuli
3. Lisää suolalla ja pippurilla maustettuja lohiifileitä nahkapuoli ylöspäin
4. Paista 175 asteessa noin 45 min
Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa
Vaihtelua saat helposti vaihtamalla kalalajeja ja käyttämällä muita täytteitä esim purjoa
Kommentit